Geocaching-material

Geocache-information/Stashnotes

Folder i storlek A7 på svenska och engelska. (120 nedladdningar)
Geocaching-information/Stashnote i storleken A7. Skrivs ut på A4 och viks (sax krävs) sedan till en folder i storleken A7. Guide ur man viker finns här: https://www.youtube.com/watch?v=gYJ-0zmXlF8 passar bra i cacher av storleken small och större.

Folder i storlek A6 på svenska och engelska. (138 nedladdningar)
Geocaching-information/Stashnote i storleken A6. Skrivs ut på A4 och viks sedan på mitten två gånger till en folder i storleken A6. Passar bra i cacher i storleken regular och större.

Loggböcker

7mm (145 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar i nanos. Den klipps/skärs till 7mm höjd (samma höjd som officiella remsan). Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 7mm baksida (86 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

9mm (107 nedladdningar)
Loggbok/remsa som är något större än den officiella och passar i nanos (du bör dock kontrollmäta att den passar i just den nano som du tänkt använda den i. Den klipps/skärs till 9mm höjd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 9mm baksida (72 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

3cm svenska (121 nedladdningar)
3cm engelska (80 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i “pillerburkar”. Den klipps/skärs till 3cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 3cm baksida (69 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

8cm svenska (174 nedladdningar)
8cm engelska (79 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i PET-rör. Den klipps/skärs till 8cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 8cm baksida (69 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

10cm svenska (244 nedladdningar)
10cm engelska (78 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i PET-rör. Den klipps/skärs till 10cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 10cm baksida (75 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.