Geocaching-material

Geocache-information/Stashnotes

Folder i storlek A7 på svenska och engelska. (223 nedladdningar)
Geocaching-information/Stashnote i storleken A7. Skrivs ut på A4 och viks (sax krävs) sedan till en folder i storleken A7. Guide ur man viker finns här: https://www.youtube.com/watch?v=gYJ-0zmXlF8 passar bra i cacher av storleken small och större.

Folder i storlek A6 på svenska och engelska. (280 nedladdningar)
Geocaching-information/Stashnote i storleken A6. Skrivs ut på A4 och viks sedan på mitten två gånger till en folder i storleken A6. Passar bra i cacher i storleken regular och större.

Loggböcker

7mm (258 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar i nanos. Den klipps/skärs till 7mm höjd (samma höjd som officiella remsan). Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 7mm baksida (187 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

9mm (229 nedladdningar)
Loggbok/remsa som är något större än den officiella och passar i nanos (du bör dock kontrollmäta att den passar i just den nano som du tänkt använda den i. Den klipps/skärs till 9mm höjd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 9mm baksida (151 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

3cm svenska (256 nedladdningar)
3cm engelska (168 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i “pillerburkar”. Den klipps/skärs till 3cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 3cm baksida (145 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

8cm svenska (287 nedladdningar)
8cm engelska (154 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i PET-rör. Den klipps/skärs till 8cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 8cm baksida (149 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.

10cm svenska (349 nedladdningar)
10cm engelska (152 nedladdningar)
Loggbok/remsa som passar bland annat i PET-rör. Den klipps/skärs till 10cm bredd. Du kan även ladda ner en baksida till denna här: 10cm baksida (146 nedladdningar) Det kan dock vara klurigt att få utskriften att bli exakt, mest beroende på vilken skrivare du har.